Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Píndola formativa: Introducció a OmegaT

3 juny | 11:00 am - 12:00 pm

«Tot just estic començant i ara no em gastaré els calerons en un programa TAO, amb un de gratuït ja aniré fent». «Però és que em demanen Trados, per treballar». De ben segur que us sonen, aquestes afirmacions; que un programa sigui gratuït vol dir que ha de ser dolent? En aquesta píndola informativa intentarem fer caure aquests mites i demostrar que OmegaT, fet per i per a professionals de la traducció, i que funciona en tots els sistemes operatius, és una eina perfectament vàlida per guanyar-se la vida. 

PARLAREM DE...

Allò del software lliure
Omega què?
Instal·lació
Entorn de treball 
Formats
Crear un projecte de traducció
Traducció d’un document
Etiquetes
Gestió de les memòries de traducció
Projectes en equip

PONENT

Jose Luis Díez Lerma és llicenciat en Traducció i Interpretació per la Universitat de Granada el 2002. En aquell any també va ser nomenat pel MAE com a traductor i intèrpret jurat de francès. Després d’un llarg periple per uns quants països europeus —amb una breu parada de sis anys a França, on va combinar la docència en la Universitat François Rabelais de Tours amb la feina de traductor i intèrpret en el tribunal superior de Tours-Orleans— va establir el campament base a Barcelona el 2010. Allà ha participat activament en comissions i la junta directiva de l’APTIC, en la qual ha ocupat diversos càrrecs, inclòs el de president. Actualment és membre de la comissió per a l’aplicació de la Directiva 64/2010 per a la interpretació en processos penals. Es dedica principalment a la traducció jurídica, però també s’ha especialitzat de bona gana en gastronomia i enologia.

Data:  3 de juny del 2020

Hora: 11.00 h

Modalitat: virtual

Idioma: castellà

#APTIC_OmegaT

INSCRIPCIONS:

Activitat gratuïta.
Cal inscripció prèvia. Ompliu el formulari.

La xerrada es retransmetrà en directe a través del sistema de videoconferència GoToWebinar. La inscripció és gratuïta, però l’aforament és limitat a 100 persones. Posteriorment, tots els inscrits rebran l’enllaç a la reemissió de l’activitat.

Data límit d’inscripció: de juny del 2020

Mostra els detalls

Data:
3 juny
Hora:
11:00 am - 12:00 pm

Recinte

En línia