Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Negociar o no negociar, aquesta és la qüestió. Taller de negociació contractual

02/12/2020 | 5:00 pm - 7:00 pm

Negociar un contracte és el més natural del món: les clàusules són pactes i els pactes, com molt bé diu la paraula, són per ser pactats i discutits per les parts Però passa que, a vegades, el desconeixement dels mateixos drets ens deixa indefensos.
Podem negociar un contracte? Quins drets i quins deures tenen editor i traductor? Tot és negociable en un contracte?
Com negociar un contracte per millorar-ne les condicions serà el lema bàsic d’aquesta sessió de caràcter bàsic i introductori. Es farà un repàs de les clàusules més habituals i es posarà especial èmfasi en aquelles clàusules essencials d’un contracte de traducció. S’oferiran també pautes per millorar les estratègies de negociació.

MODALITAT: Virtual. Emissió en directe i reemissió disponible fins al 23 de desembre
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT: 100 places

DATA LÍMIT d’inscripció : 30 de novembre del 2020
ETIQUETA: #APTIC_EDITORIAL

PREU
Socis de l’APTIC: gratuït
Estudiants de grau FTI no socis: 10
FIT, xarxa VérticeAETI o MET10 €
No socis: 15 €

PROFESSORA


Carlota Torrents és agent literària a la seva pròpia agència Asterisc Agents, i sotsdirectora del Màster en Edició de la UPF. Després dels estudis universitaris entre Barcelona (UB) i Groningen (RUG) va entrar al sector professional del llibre treballant en tots els àmbits. Ha treballat a diferents editorials: La Magrana, Paidós, Tusquets o Eumo, de la qual va ser directora, i també en dinamització cultural, des de la Institució de les Lletres Catalanes en projectes com l’Any del Llibre i la Lectura 2005, Cap a Frankfurt 2006-2007 o el fòrum sobre llibres en línia més gran en català, Què llegeixes, que va crear i dirigir.
Després d’un breu stage a Agencia literaria Carmen Balcells i de vuit anys a Silvia Bastos, Torrents va decidir juntament amb Natàlia Berenguer crear l’agència literària —a més d’un centre de recursos per a creadors i professionals— AsteriscLab, especialitzat en processos d’internacionalització editorial, contractació i gestió editorial.

Mostra els detalls

Data:
02/12/2020
Hora:
5:00 pm - 7:00 pm

Recinte

En línia