Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Les llengües de l’APTIC: Italià

11 octubre | 6:00 pm - 7:00 pm

Com bé sabeu, a l’APTIC la diversitat lingüística és el nostre pa de cada dia. Sovint, però, no veiem gaire més enllà de les llengües amb què treballem cadascú. Us heu preguntat mai en quin entorn lingüístic es mouen els socis? Us encurioseix saber amb quins idiomes treballa la persona que vau conèixer a l’última activitat a la qual vau assistir? Us agradaria aprendre els fonaments i alguna curiositat dels diferents idiomes de l’associació?

A l’APTIC hem volgut donar als socis l’oportunitat de donar a conèixer les seves llengües. És per això que hem preparat uns tastets virtuals de llengua, que consisteixen en unes sessions senzilles impartides pels mateixos socis, en què faran cinc cèntims de la seva llengua a persones que no en tinguin cap coneixement o que, simplement, estiguin interessades a saber-ne més o a conèixer-ne alguna curiositat.

Els tastets tindran lloc els dimarts d’octubre i novembre, de 18 a 19 h, i inclouran les llengües següents: alemany, italià, portuguès, les llengües de Namíbia, francès i romanès. 
Us animem a apuntar-vos-hi per conèixer l’entorn lingüístic dels vostres companys i per retre homenatge a la riquesa lingüística de l’associació!

ITALIÀ, amb Maurizio Siliato

En Maurizio ens oferirà una panoràmica general sobre les llengües que es parlen actualment a Itàlia i sobre les variants i els dialectes més coneguts, amb algunes de les seves peculiaritats.

DATA: 11 d’octubre del 2022
HORA: de 18.00 h a 19:00 h

MODALITAT: Activitat en línia
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT EN LÍNIA: 85 places
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 10 d’octubre del 2022

Activitat per als socis de l’APTIC
Gratuïta
IDIOMA:  Català, castellà, italià
ETIQUETA: #APTIC_Llengües


Maurizio Siliato és traductor de l’anglès, del castellà i del català a l’italià. Des de fa anys combina la feina de traductor amb la de guia acompanyant i tour leader. Puntualment, s’ha dedicat també a l’ensenyament de l’italià a acadèmies i a l’EOI.

Mostra els detalls

Data:
11 octubre
Hora:
6:00 pm - 7:00 pm

Recinte

En línia