Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Les llengües de l’APTIC: Romanès

15/11/2022 | 18:00 - 19:00

Com bé sabeu, a l’APTIC la diversitat lingüística és el nostre pa de cada dia. Sovint, però, no veiem gaire més enllà de les llengües amb què treballem cadascú. Us heu preguntat mai en quin entorn lingüístic es mouen els socis? Us encurioseix saber amb quins idiomes treballa la persona que vau conèixer a l’última activitat a la qual vau assistir? Us agradaria aprendre els fonaments i alguna curiositat dels diferents idiomes de l’associació?

A l’APTIC hem volgut donar als socis l’oportunitat de donar a conèixer les seves llengües. És per això que hem preparat uns tastets virtuals de llengua, que consisteixen en unes sessions senzilles impartides pels mateixos socis, en què faran cinc cèntims de la seva llengua a persones que no en tinguin cap coneixement o que, simplement, estiguin interessades a saber-ne més o a conèixer-ne alguna curiositat.

Els tastets tindran lloc els dimarts d’octubre i novembre, de 18 a 19 h, i inclouran les llengües següents: alemany, italià, portuguès, les llengües de Namíbia, francès i romanès. 
Us animem a apuntar-vos-hi per conèixer l’entorn lingüístic dels vostres companys i per retre homenatge a la riquesa lingüística de l’associació!

ROMANÈS, amb Maria Cocis

El romanès és parlat per més de 23 milions de persones com a llengua materna, i per uns 4 milions de persones que el tenen com a segona llengua. Així i tot, és una llengua que a casa nostra sovint passa desapercebuda darrere d’altres llengües romàniques que gaudeixen de més reconeixement. La Maria ens oferirà un tastet d’aquesta llengua tan important i tan rica. 

DATA: 15 de novembre del 2022
HORA: de 18.00 h a 19:00 h

MODALITAT: Activitat en línia
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT EN LÍNIA: 85 places
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 14 de novembre del 2022

Activitat per als socis de l’APTIC
Gratuïta
IDIOMA:  Català, castellà, romanès
ETIQUETA: #APTIC_Llengües


Maria Cocis és intèrpret de conferències. Va néixer a Cluj (Romania), però des de ben petita ha viscut en un poblet de la Catalunya Central. Els idiomes l’apassionen i la seva combinació lingüística inclou el català, el castellà, el romanès, l’anglès i l’alemany. El que més li agrada de la seva feina és poder aprendre alguna cosa nova a cada encàrrec i conèixer noves cultures.

Mostra els detalls

Data:
15/11/2022
Hora:
18:00 - 19:00

Recinte

En línia