Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Les llengües de l’APTIC: Portuguès

18 octubre | 6:00 pm - 7:00 pm

Com bé sabeu, a l’APTIC la diversitat lingüística és el nostre pa de cada dia. Sovint, però, no veiem gaire més enllà de les llengües amb què treballem cadascú. Us heu preguntat mai en quin entorn lingüístic es mouen els socis? Us encurioseix saber amb quins idiomes treballa la persona que vau conèixer a l’última activitat a la qual vau assistir? Us agradaria aprendre els fonaments i alguna curiositat dels diferents idiomes de l’associació?

A l’APTIC hem volgut donar als socis l’oportunitat de donar a conèixer les seves llengües. És per això que hem preparat uns tastets virtuals de llengua, que consisteixen en unes sessions senzilles impartides pels mateixos socis, en què faran cinc cèntims de la seva llengua a persones que no en tinguin cap coneixement o que, simplement, estiguin interessades a saber-ne més o a conèixer-ne alguna curiositat.

Els tastets tindran lloc els dimarts d’octubre i novembre, de 18 a 19 h, i inclouran les llengües següents: alemany, italià, portuguès, les llengües de Namíbia, francès i romanès. 
Us animem a apuntar-vos-hi per conèixer l’entorn lingüístic dels vostres companys i per retre homenatge a la riquesa lingüística de l’associació!

PORTUGUÈS, amb Marc Miranda

En Marc és nascut i criat a Catalunya, però a casa sempre ha parlat en portuguès. En aquesta sessió, ens farà cinc cèntims de la seva llengua materna, la tercera amb alfabet llatí més parlada del món.

DATA: 18 ‘octubre del 2022
HORA: de 18.00 h a 19:00 h

MODALITAT: Activitat en línia
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT EN LÍNIA: 85 places
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 17 d’octubre del 2022

Activitat per als socis de l’APTIC
Gratuïta
IDIOMA:  Català, castellà, portuguès
ETIQUETA: #APTIC_Llengües


Marc Miranda és un traductor novell de l’alemany, el francès i el portuguès al català i al castellà. Va acabar el Grau en Traducció i Interpretació a la UAB tot just el passat mes de juny, encara que es va estrenar com a traductor autònom ja fa un any. 

Mostra els detalls

Data:
18 octubre
Hora:
6:00 pm - 7:00 pm

Recinte

En línia