Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Les llengües de l’APTIC: Francès

8 novembre | 6:00 pm - 7:00 pm

Com bé sabeu, a l’APTIC la diversitat lingüística és el nostre pa de cada dia. Sovint, però, no veiem gaire més enllà de les llengües amb què treballem cadascú. Us heu preguntat mai en quin entorn lingüístic es mouen els socis? Us encurioseix saber amb quins idiomes treballa la persona que vau conèixer a l’última activitat a la qual vau assistir? Us agradaria aprendre els fonaments i alguna curiositat dels diferents idiomes de l’associació?

A l’APTIC hem volgut donar als socis l’oportunitat de donar a conèixer les seves llengües. És per això que hem preparat uns tastets virtuals de llengua, que consisteixen en unes sessions senzilles impartides pels mateixos socis, en què faran cinc cèntims de la seva llengua a persones que no en tinguin cap coneixement o que, simplement, estiguin interessades a saber-ne més o a conèixer-ne alguna curiositat.

Els tastets tindran lloc els dimarts d’octubre i novembre, de 18 a 19 h, i inclouran les llengües següents: alemany, italià, portuguès, les llengües de Namíbia, francès i romanès. 
Us animem a apuntar-vos-hi per conèixer l’entorn lingüístic dels vostres companys i per retre homenatge a la riquesa lingüística de l’associació!

FRANCÈS, amb Damien Zalio

Sempre has volgut aprendre francès o, almenys, entendre’n quatre coses bàsiques, però no has tingut mai temps? Apunta’t a aquesta sessió i descobreix alguns dels secrets que amaga aquesta llengua romànica parlada arreu del món.

DATA: 8 de novembre del 2022
HORA: de 18.00 h a 19:00 h

MODALITAT: Activitat en línia
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT EN LÍNIA: 85 places
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 7 de novembre del 2022

Activitat per als socis de l’APTIC
Gratuïta
IDIOMA:  Català, castellà, francès
ETIQUETA: #APTIC_Llengües


Damien Zalio és traductor del català, de l’anglès, del castellà i de l’italià al francès, especialitzat en traduccions editorials. Durant molts anys, va ensenyar la lingüística romànica i va fer recerques en aquest camp.

Mostra els detalls

Data:
8 novembre
Hora:
6:00 pm - 7:00 pm

Recinte

En línia