Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Les llengües de l’APTIC: Alemany

04/10/2022 | 18:00 - 19:00

Com bé sabeu, a l’APTIC la diversitat lingüística és el nostre pa de cada dia. Sovint, però, no veiem gaire més enllà de les llengües amb què treballem cadascú. Us heu preguntat mai en quin entorn lingüístic es mouen els socis? Us encurioseix saber amb quins idiomes treballa la persona que vau conèixer a l’última activitat a la qual vau assistir? Us agradaria aprendre els fonaments i alguna curiositat dels diferents idiomes de l’associació?

A l’APTIC hem volgut donar als socis l’oportunitat de donar a conèixer les seves llengües. És per això que hem preparat uns tastets virtuals de llengua, que consisteixen en unes sessions senzilles impartides pels mateixos socis, en què faran cinc cèntims de la seva llengua a persones que no en tinguin cap coneixement o que, simplement, estiguin interessades a saber-ne més o a conèixer-ne alguna curiositat.

Els tastets tindran lloc els dimarts d’octubre i novembre, de 18 a 19 h, i inclouran les llengües següents: alemany, italià, portuguès, les llengües de Namíbia, francès i romanès. 
Us animem a apuntar-vos-hi per conèixer l’entorn lingüístic dels vostres companys i per retre homenatge a la riquesa lingüística de l’associació!

ALEMANY, amb Waltraud Hofer

Waltraud Hofer, que va néixer i créixer en una zona bilingüe d’una regió italiana anomenada Südtirol en alemany i Alto Adige en italià, a la frontera entre Àustria i Suïssa, ens farà cinc cèntims de la seva llengua nativa: l’alemany.

DATA: 4 d’octubre del 2022
HORA: de 18.00 h a 19:00 h

MODALITAT: Activitat en línia
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT EN LÍNIA: 85 places
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 3 d’octubre del 2022

Activitat per als socis de l’APTIC
Gratuïta
IDIOMA:  Català, castellà, alemany
ETIQUETA: #APTIC_Llengües


Waltraud Hofer és intèrpret de conferències i traductora. Va cursar els estudis universitaris a la Facultat d’Interpretació i Traducció de Trieste, a Itàlia, amb estades a la Universitat de Heidelberg i a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Fa més de vint anys que exerceix aquesta professió. Viu a Barcelona des del 1998.

Mostra els detalls

Data:
04/10/2022
Hora:
18:00 - 19:00

Recinte

En línia