Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

L’APTIC a la Setmana del Llibre en Català

12/09/2019 | 5:15 pm - 6:15 pm

Gent de l’APTIC!

Reserveu-vos ja un foradet a l’agenda per al proper dijous dia 12! A la plaça de la Catedral de Barcelona podrem escoltar, veure i interrogar la Marta Morros i la Maria Llopis, dues
traductores de primera categoria i llarga trajectòria, sòcies de l’APTIC. Ens explicaran com es plantegen i solucionen l’enigma de la traducció quan es troben davant de llengües com el francès, l’anglès, l’italià, el japonès o l’islandès.
Moderarà el debat l’Anna-Lluïsa Subirà, també sòcia de l’APTIC. La Marta i la Maria han publicat dotzenes de traduccions i hi ha moltes coses que volem que ens expliquin.

És una bona notícia que, de nou, la Setmana del Llibre en Català compti amb l’APTIC per a donar veu als traductors. Ens veiem allà?

Detalls de l'acte:

Dijous 12 de setembre de 2019

Hora: 17.15 h


Hi participen:

Maria Llopis

Traductora literària freelance de castellà, francès i italià des del 1992. Ha traduït novel·les, assaigs i literatura infantil i juvenil. Entre els autors que ha traduït, cal destacar Stéphane Hessel, Irène Némirovsky, Katherine Pancol, Arnaldur Indridason, Elie Wiesel, Francesco Alberoni, Anna Gavalda i Frédéric Beigbeder. Ha participant com a ponent o moderadora en diversos congressos i jornades de traducció. Des de l’any passat també és editora i responsable de comunicació del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

Marta Morros

Traductora del japonès i de l’anglès al català i al castellà. Treballa amb editorials, estudis de doblatge, agències de publicitat, departaments de

màrqueting, universitats i ONG. Va formar part de la Junta de l'APTIC durant cinc anys, va ser-ne la presidenta durant dos, i actualment participa de forma activa a l'associació en diferents comissions i és membre del Consell de la FIT. Té més d'una trentena de llibres traduïts, estudia un màster en Drets Humans i recentment ha estat guardonada amb el segon premi de literatura infantil «Narrating Equality».

Mostra els detalls

Data:
12/09/2019
Hora:
5:15 pm - 6:15 pm

Recinte

La Setmana del Llibre en Català
Plaça de la Catedral
Barcelona,
+ Mapa de Google