Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Com afecta la pandèmia el nostre sector?

9 abril | 12:30 pm - 2:30 pm

Reptes i recursos per afrontar la nova realitat

Ens trobem davant d’una situació inèdita i volem trobar-nos per debatre sobre les alternatives que tenim com a professionals, autònoms o emprenedors, per fer front a la nova realitat. Aquesta xerrada tindrà un format nou que encara no hem posat a prova. El soci Frederic Rovira (moderador), les sòcies Montse Martín (traductora i intèrpret) i Carlota Gurt (traductora i escriptora) i el soci Francesc Massana (traductor, revisor, verificador i maquetador) compartiran amb nosaltres algunes de les situacions amb què s’han trobat i com estan afrontant la situació actual. També comptarem amb la presència del gabinet Muratet per comentar-nos les ajudes fiscals que s’han aprovat (ajornament d’IVA, pagament d’impostos, renda, etc.). 

DATA: 9 d’abril del 2020

HORA: 12.30 – 14.30 h

MODALITAT: virtual

PREU: Aquesta activitat és gratuïta i exclusiva per als socis de l’APTIC.

INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari.

Continguts:

a) Fiscalitat i ajudes,  

b) Noves condicions de treball 

c) Reptes i noves pràctiques dels traductors, intèrprets i correctors 

d) Garanties legals i contractuals quant a la gestió de comandes, signatura i o anul·lació de contractes,  

e) Condicions i eines per oferir puntualment serveis d’interpretació remota durant el periode de confinament. 

Hi participen:

MODERADOR

Frederic Rovira és llicenciat en Periodisme per la UAB. Des del 1999, treballa com a intèrpret de conferència i traductor en diversos àmbits especialment el jurídic, política, afers internacionals, comunicació, moda i esports. Actualment compagina aquestes activitats amb la docència al Grau i al Master de la UAB. 


Carlota Gurt Daví
és traductora a temps complet des de fa més d’una dècada. Després d’uns anys dedicant-se a la traducció de textos tècnics i comercials i a la localització, ara treballa principalment en traducció editorial i sobretitulació de teatre. També és escriptora i acaba de publicar el seu primer llibre, amb el qual va guanyar el Premi Mercè Rodoreda.


Montse Martín
.  Exerceix com a traductora des de 1998, com a traductora jurada des de 1999 i com a intèrpret de conferències des de 2002. Sempre ha parlat amb les pedres i creu que la seva vocació li ve en part per això i per ser una mica tafanera:  li agrada assabentar-se de tot! Treballa amb francès, anglès, italià, castellà i català.
És sòcia fundadora de l’APTIC i ha col·laborat en l’associació en diferents comissions, com per exemple la de Promocions, que ningú no sabia mai que existia. Francesc Massana
és traductor, revisor, verificador, maquetraductor, redactor de continguts i alguna cosa més. Treballa repetint, vigilant, comprovant, posant a lloc i escrivint el que deien (o volien dir) altres persones i cada dia n’aprèn una mica més. És soci fundador de l’APTIC i li agrada fer-s’hi veure (per allò de la visibilitat del traductor).

ASSESSORAMENT FISCAL: DAFNE MURATET

Dafne Muratet Esteban, advocada adscrita a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, i en exercici des de 2010. També ha sigut professora adjunta a la UAB amb relació a la branca laboral i de SS de l’empresa. Des del 2018 és especialista en PD i delegada de protecció de dades. Exerceix professionalment a Barcelona, en les especialitats de civil i laboral.

Mostra els detalls

Data:
9 abril
Hora:
12:30 pm - 2:30 pm