Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cafès de termes (2a edició)

25/11/2021 | 11:00 am - 11:30 am

Especial erotisme amb Francesc Massana, traductor del llibre Clímax. Una cartografia del plaer

Què són els Cafès de termes? 

Una sèrie de trobades virtuals breus relacionades amb la terminologia, a càrrec de la Comissió TERMCAT de l’APTIC. 
De tant en tant, tindrem convidats especials que ens amenitzaran el cafè del matí presentant-nos terminologia interessant d’àmbits ben diversos.

Què hi farem?

L’últim dijous de cada mes ens trobarem de les 11.00 a les 11.30 h per fer el cafetó del matí junts i treure pols als glossaris del mes. Cadascú aportarà termes que hagi hagut de documentar per a les seves traduccions a través del formulari de la Comissió. Ho farem tots al mateix temps, comentarem dubtes i ens ajudarem mútuament.  L’única condició és que els termes proposats no apareguin al CERCATERM. No cal que siguin en català. D’aquesta manera, contribuirem a l’elaboració de nova terminologia en col·laboració amb el TERMCAT. 

Si no tens teca terminològica, no et preocupis; pots glossarejar igualment. Al final, farem el recompte dels termes recopilats, en destacarem alguns de curiosos i qui vulgui podrà quedar-se, veure’s les cares i socialitzar!  Per a qualsevol dubte relacionat amb això, escriu-nos a: comissiotermcat@aptic.cat. 

Convidat especial de la 2a edició

Francesc Massana Cabré és llicenciat en TI per la UPF (1999), i cada dia reescriu punt per punt el que algú altre diu en una altra llengua (tradueix); deixa a punt les maquetes de revistes i llibres (maquetradueix); i troba el punt que volien dir altres (redacta continguts). Ha traduït Clímax. Una cartografia del plaer, una obra amb molta… terminologia.

Dijous 25 de novembre del 2021
Hora: 11:00 – 11:30
Durada: 30 min amb possibilitat que s’allargui
Lloc: activitat virtual
Idioma de l’activitat: català
La data límit d’inscripció és el 23 de novembre del 2021
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulariActivitat gratuïta oberta a tothom. 

Etiqueta: #APTIC_TERMES


Mostra els detalls

Data:
25/11/2021
Hora:
11:00 am - 11:30 am

Recinte

En línea