Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cafè de termes (3a edició). Amb Maya Busqué Vallespí

27 gener | 11:00 am - 11:30 am

Què són els Cafès de termes? 

Una sèrie de trobades virtuals breus relacionades amb la terminologia, a càrrec de la Comissió TERMCAT de l’APTIC. 
De tant en tant, tenim convidats especials que ens amenitzen el cafè del matí presentant-nos terminologia interessant d’àmbits ben diversos.

Què hi fem?

L’últim dijous de cada mes ens trobem de les 11.00 a les 11.30 h per fer el cafetó del matí junts i treure pols als glossaris del mes. Cadascú aporta termes que hagi hagut de documentar per a les seves traduccions a través del formulari de la Comissió. Ho fem tots al mateix temps, comentem dubtes i ens ajudem mútuament.  L’única condició és que els termes proposats no apareguin al CERCATERM. No cal que siguin en català. D’aquesta manera, contribuïm a l’elaboració de nova terminologia en col·laboració amb el TERMCAT. 

Si no tens teca terminològica, no et preocupis; pots glossarejar igualment. Al final, fem el recompte dels termes recopilats, en destaquem alguns de curiosos i qui vulgui es pot quedar, veure’s les cares i socialitzar!  Per a qualsevol dubte relacionat amb això, escriu-nos a: comissiotermcat@aptic.cat. 

Convidada especial de la 3a edició

Maya Busqué Vallespí
És llicenciada en Traducció i Interpretació (Universitat Pompeu Fabra, 2000), traductora i intèrpret jurada d’anglès/castellà (MAE, 2001) i màster en Interpretació de Conferències (Universitat de Vic, 2001). Treballa com a intèrpret de conferències i traductora autònoma des de fa 20 anys. Li apassiona la ciència en general i l’astrofísica en particular. Va ser una de les sòcies fundadores de l’APTIC i ha ocupat diferents càrrecs tant a la Junta Directiva com a les diferents comissions. Actualment és la representant de l’APTIC a la Red Vértice.

Dijous 27 de gener del 2022
Hora: 11:00 – 11:30
Durada: 30 min amb possibilitat que s’allargui
Lloc: activitat virtual
Idioma de l’activitat: català
La data límit d’inscripció és el 25 de gener del 2022
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulariActivitat gratuïta oberta a tothom. 

Etiqueta: #APTIC_TERMES


Mostra els detalls

Data:
27 gener
Hora:
11:00 am - 11:30 am

Recinte

En línea