Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Assegurances per a traductors i intèrprets autònoms

21/09/2022 | 17:30 - 19:00

Xerrada amb Jordi Puente (Cobertis)

Els darrers temps, els sistemes de comunicació i la tecnologia han evolucionat a una velocitat vertiginosa, principalment per la revolució que ha suposat internet. Els professionals, les empreses, els clients i la societat en general reclamen cada cop més i per més coses. En gran part, això es deu a un costum fortament arrelat als països anglosaxons: fer valer el dret de reclamació.

Aquesta tendència s’està estenent arreu del món. Nosaltres, els professionals de la traducció i la interpretació, no en som l’excepció. Tenim clients a països molt diversos, i estem exposats a cometre errors que poden comportar conseqüències greus. És per aquest motiu que ja fa uns anys l’APTIC va signar un conveni amb l’asseguradora Cobertis per dotar-nos d’una oferta en l’assegurança de responsabilitat civil professional col·lectiva en les millors condicions possibles.

En aquesta xerrada en línia, a càrrec de l’expert Jordi Puente (Cobertis), aprofundirem en el concepte d’assegurança de responsabilitat civil per entendre què cobreix i per què hem de tenir-la present. S’exposaran les cobertures i exclusions de la pòlissa col·lectiva per a socis de l’APTIC, i es respondran dubtes i consultes. Aprofitarem l’avinentesa per introduir nous conceptes jurídics i d’assegurances específicament seleccionats per a professionals autònoms del sector: els processos de reclamació per impagament, la incapacitat temporal per malaltia, el ciberrisc i la cobertura en protecció de dades.

DATA: 21 de setembre del 2022
HORA: de 17.30 h a 19:00 h

MODALITAT: activitat en línia
INSCRIPCIONS: Ompliu el formulari
AFORAMENT EN LÍNIA: 85 places
*Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció i pagament
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ I PAGAMENT: 19 de  setembre del 2022

PREUS
Socis de l’APTIC i estudiants de grau FTI: activitat gratuïta 
FIT, xarxa VérticeAETI o MET5 €
No socis: 10 €
IDIOMA:  Català

ETIQUETA: #APTIC_Assegurances

Experts


Jordi Puente
 és corredor d’assegurances. Amb una trajectòria de més de 35 anys en el sector, és un dels socis de Cobertis, una corredoria que col·labora amb diversos col.lectius de traductors i altres activitats professionals que solen cotitzar sota el règim d’autònoms.

El 2015 l’APTIC va firmar un conveni de col·laboració amb Cobertis oferir als socis la possibilitat de contractar una assegurança de responsabilitat civil col·lectiva amb unes condicions molt avantatjoses. Trobareu tota la informació a l’apartat «Promocions» del web.

Mostra els detalls

Data:
21/09/2022
Hora:
17:30 - 19:00

Recinte

En línia