Loading Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

APTIC-MET: Degustació de vins

18 Maig | 7:00 pm - 10:00 pm

Trobades APTIC – MET


Degustació de vins, a càrrec de Nika Shevela


P7IKG503HV

Degustació guiada de dues hores i mitja de quatre vins diferents, combinada amb alguns aperitius: una excusa perfecta per allunyar-se dels ordinadors i divertir-se amb professionals de la traducció! La degustació girarà al voltant de les noves denominacions i categories espanyoles, com per exemple la nova classificació de Bierzo DO, inspirada en el sistema d’apel·lació de Borgonya, o el Cava de Paratge Qualificat, nom per a una nova onada de caves premium. Molts dels elaboradors i cellers participants en aquesta denominació també han signat un «manifest Terroir», un gènere amb el qual ja estaran familiaritzats molts dels nostres membres de l’APTIC i MET.

L’activitat serà en anglès, català i castellà.


BIOGRAFIA

La Nika Shevela, especialista en vi i paraules, ofereix serveis lingüístics de vi i turisme, que inclouen la traducció de pàgines web, la interpretació consecutiva, les degustacions de vins i l’assessorament per a diversos clients d’Europa i de més enllà. La Nika treballa a Barcelona.

LES TROBADES

Posar en comú idees, crear sinergies entre els professionals de la llengua, compartir experiències, conèixer altres companys, passar una bona estona lluny de l’ordinador i els textos per traduir, però a prop de la traducció i envoltats de persones que comparteixen la nostra professió i la nostra passió. Les trobades que organitzen l’APTIC i MET ja estan consolidades i són un punt de referència per trobar-se amb altres companys de professió en un entorn distès. La intenció és compartir experiències, conèixer persones noves i apropar-se al sector d’una manera diferent.

Aquesta activitat és oberta a tots els professionals de la llengua, amb independència de si pertanyen o no a una d’aquestes associacions. Ens agradaria, també, que aquestes reunions servissin per donar a conèixer les nostres associacions a altres professionals.

Si teniu idees sobre temes que podem tractar en aquestes trobades, o si ens voleu fer arribar suggeriments o comentaris, si us plau, poseu-vos en contacte amb la Comissió d’Activitats de l’APTIC (activitats@aptic.cat).

Us hi esperem!


DATA I INSCRIPCIONS

Divendres, 18 de maig del 2018

Si voleu venir, només cal que poseu
el vostre nom en aquest Doodle.

HORA

19.00 h

LLOC

Pendent de confirmació

TIPUS DE ACTIVITAT

Activitat presencial i oberta al públic

PREU

El preu de l’activitat és de 20 €. Quan s’acosti la data, activarem un enllaç a través del qual podreu fer el pagament i us informarem del lloc on es durà a terme l’activitat.

Detalls

Date:
18 Maig
Time:
7:00 pm - 10:00 pm